Over hypotheken

Om een huis te kopen zul je bijna altijd een hypotheek nodig hebben. Het huis van jouw dromen vinden is één ding, het financieren daarvan is een tweede, en is een complex proces. Met het kopen van een woning krijg je te maken met vele lastige vraagstukken. Het gaat tenslotte om de grootste investering van jouw leven, en moet daarom tot in de puntjes geregeld zijn.

Het is belangrijk om goed onderzoek te doen, en je goed te laten adviseren voor je een hypotheek sluit. Je kunt nu eenmaal niet weten hoe de toekomst gaat lopen, overal zal dus rekening mee moeten worden gehouden. Wat gebeurt er als je werkloos raakt, of als jij, of jouw partner, komt te overlijden? Onze hypotheekspecialisten doen er alles aan om de hypotheek zo goed mogelijk op jouw persoonlijke situatie af te stemmen, zodat je gegarandeerd bent van een verantwoorde hypotheek. Nu, en in de toekomst.

Let op: Door veranderingen binnen de regelgeving kun je alleen nog een nieuwe hypotheek sluiten met hypotheekrente aftrek bij een annuïtaire of lineaire aflossing. Daarbij mag slechts 50% van de waarde van de woning aflossingsvrij worden geleend. Over het aflossingsvrij deel krijg je geen hypotheekrenteaftrek.