Clubkashypotheek

Elstar Hypotheken & Verzekeringen is een organisatie die zowel “verduurzamen als maatschappelijk verantwoord ondernemen” hoog in het vaandel heeft staan. Zo planten wij voor elke verstrekte hypotheek een boom om een steentje bij te dragen aan een beter milieu.

Om de plaatselijke leefomgeving te verbeteren heeft Elstar Hypotheken & Verzekeringen de Elstar Clubkas Hypotheek ontwikkelt. Wij vinden dat het financieel steunen van de plaatselijke verenigingen en stichtingen bijdraagt aan een betere leefomgeving.

Wil jij ook jouw vereniging een financiële steun geven? Sluit dan nu een Elstar Clubkas Hypotheek en wij doneren maximaal € 400,00 in de clubkas van jouw vereniging of stichting! Daarnaast planten we namens jou uiteraard ook een boom in Park Lingezegen.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor een Elstar Clubkas Hypotheek of wil je als vereniging of stichting aansluiten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn telefonisch en via whatsapp bereikbaar op nummer 085 – 060 35 78. Je kunt ook mailen naar info@elstarhv.nl en dan wij nemen contact met jou op.