Luxe Waterwoningen Nijmege Fase 1

27 Luxe Waterwoningen te Lent (Nijmegen) in de verkoop.

Balance d’eau ontwikkeld 27 luxe, drijvende woningen in de Lentse Plas, Nijmegen. De eerste fase, bestaande uit 9 woningen, gaat op 19 september in verkoop!

De drijvende woningen zijn aangemeerd aan gezamenlijke entreesteigers met veel open ruimte daartussen om vanuit alle woningen een breed uitzicht over de plas te garanderen. De waterbeleving wordt versterkt door de grote glaspartijen en beschutte terrassen bij alle woningen. Het water van de plas is van zwemkwaliteit, niets houdt u tegen om een duik te nemen in het heldere water!De woningen hebben een woonoppervlakte van circa 152 tot 162 m2. Alle woningen worden voorzien van een inpandige berging en een beschut terras, een drijvend terras is optioneel. De slaapverdieping in het souterrain heeft 4 slaapkamers en een ruime badkamer. Parkeergelegenheid in de parkeerkoffers nabij de entreesteiger.

Prijzen vanaf € 609.000,00 v.o.n. – € 729.000,00 v.o.n. Voor meer informatie over het  project, kunt u de brochure downloaden https://www.balancedeau.nl/assets/files/balance-d-eau-brochure-nijmegen-fase-1-scherm-1.pdf 

Elstar Hypotheken & Verzekeringen is gespecialiseerd in de financieringsmogelijkheden van deze bijzondere waterwoningen! Wij  kun je terecht bij Elstar Hypotheken & Verzekeringen. Je bent van harte welkom in de Dorpsstraat 10a te Elst GLD. Indien wenselijk komen we bij je thuis. Je kunt contact met ons opnemen via 085 – 060 35 78 of info@elstarhv.nl. Je kunt ook gebruik maken van ons contactformulier en wij nemen contact met jou op.